Samen één team tegen pijn.  Adres

  Afdeling Anesthesiologie – onderzoek Albinusdreef 2 2333 ZA Leiden  Contacttijden

  Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur

  Routebeschrijving

  Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van station Leiden Centraal. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal.

  Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station.

  Voor actuele openbaar vervoersinformatie kunt u ook bellen met de OV-reisinformatie 0900-9292 (75 cent per minuut) of via internet: Openbaar Vervoer Informatie.

  Vanuit de richting Rotterdam (A13, A4):
  Volg de A13 en daarna de A4 richting Amsterdam tot aan afslag 6a (Zoeterwoude-Rijndijk, Leiden-Oost). Aan het einde van de afslag linksaf. Ga rechtdoor en volg de borden ‘Station Leiden’ en vervolgens de borden ‘H-ziekenhuizen’.

  Vanuit de richting Utrecht (A12, N11):
  Neem op de A12 bij Bodegraven de afslag Leiden (N11). Aan het einde van N11 rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.

  Vanuit de richting Den Haag (N44, A44):
  U volgt vanuit Den Haag de N44 (later de A44) tot aan afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk) en aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.

  Vanuit de richting Amsterdam (A4, A44):
  Volg de A4 en daarna de A44 richting Leiden-West. U volgt de A44 tot afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk, N206). Na de afslag linksaf onder het viaduct door. Vervolgens volgt u de borden ‘H-Ziekenhuizen’.