Is er onderzoek waar u aan mee kunt doen?

 


Gezocht: patiënten met zenuwpijn door chemotherapie voor een onderzoek naar twee verschillende pijnstillers (LAX onderzoek). Heeft u zenuwpijn door chemotherapie en wilt u meer informatie? Klik dan hier of vul onderstaand contactformulier in en één van onze arts-onderzoekers neemt contact met u op!

Gezocht: gezonde vrijwilligers van 50-70 jaar met bruine ogen voor een onderzoek naar een pupilmeter. Voor het onderzoek doet u thuis een aantal metingen van de pupillen en bezoekt u tweemaal het LUMC. Tijdens het tweede bezoek krijgt u een pijnstiller of ander geneesmiddel, wordt er wat bloed afgenomen en pupilmetingen gedaan. Bent u tussen de 50-70 jaar, met bruine ogen, gezond en wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en één van onze arts-onderzoekers neemt contact met u op!

Gezocht: gezonde vrouwelijke vrijwilligers voor een onderzoek naar de verwerking van pijnprikkels in het uitwendige genitale gebied. Voor het onderzoek bezoekt u eenmaal het LUMC. Eerst bepalen we of u geschikt bent om mee te doen. Als u geschikt blijkt, duurt het onderzoek ongeveer 3 uur. U vult een aantal vragenlijsten in en we maken foto's van de zenuwen van het hoornvlies (oog). Daarnaast voeren we een aantal testen uit op uw arm en in het uitwendige genitale gebied. De testen duren kort en bestaan uit warmte, koude, trilling en lichte aanraking.
Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en één van onze arts-onderzoekers neemt contact met u op!

-----*-----
Op dit moment is er geen ander lopend onderzoek waar wij actief deelnemers voor zoeken. Als nieuw onderzoek wordt opgestart, kunt u dat op deze pagina terugvinden.

Chronische pijn, bijvoorbeeld ontstaan na een operatie (zogenaamde postoperatieve pijn) heeft onze doorlopende interesse. Daarnaast willen we inventariseren welke (onderzoeks)vragen bestaan bij chronische pijnpatiënten.

Tot slot doen we onderzoek in gezonde vrijwilligers naar morfine-achtige pijnstillers, ketamine en spierverslappers en onderzoeken we nieuwe vormen van narcose op de operatiekamer.

Wilt u op één of meerdere onderwerpen reageren? Vul dan bijgaand contactformulier in!


    Meld je vandaag nog aan voor deelname aan onderzoek, want samen staan we sterk tegen pijn!